Ez a havazás is kicsinálta a MÁV-ot, de a ceglédi-szolnoki vonalon a műszaki hiba tett be

Megosztás

Az ország azon részein, ahol jelentős mennyiségű hó esett, érthető, ha késnek a vonatok. De a szolnoki vonalnak megint egy járműhiba tette be a kaput, azt nem a havazás okozta.

Elképesztő mennyiségű bejegyzés született szombaton a Mávinformon, ami a különböző hazai vasútvonalak változatos okokból történő megbénulását részletezte. A Kisalföld mellett a Pilisben, a fővárostól északra és Fejér megyében voltak komoly gondok. Meg persze nálunk.

Természetesen szombaton sem maradhatott ki Cegléd és Szolnok, ám nem a havazás miatt, hanem már-már szokásos módon tönkrement a szerelvény az InterCitynél. “Szombaton a Nyugati pályaudvarról 19:25-kor Debrecenbe indult Cívis InterRégió (IR 6078) járműhiba csak Monorig közlekedett, utasai Ceglédig a következő Z50-es vonattal (2838), Ceglédről a 21:23-kor induló Cívis InterRégióval (6008) utazhatnak tovább.”

Hozzászólás: “Plusz két óra, szégyen, szegény utasok…”

Kicsit korábban:

Szombat este a Keleti pályaudvarról 17:25 helyett, 70 perces késéssel, 18:35-kor Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenen át a Nyugati pályaudvarra indult Tokaj InterCity (IC 586) eredeti szerelvénye a jelentős késés miatt csak Nyíregyházáig közlekedik.

Nyíregyházáról 20:31-kor a vonat eredeti menetrendje szerint mentesítő vonat indul (1586), mely a Vonatinfó térképen, illetve a vonatinformációs rendszerekben nem követhető.

A Keleti pályaudvarról 19:25-kor Miskolcon át Nyíregyházára induló Tokaj InterCity (IC 508) a fordulószerelvény késése miatt 40-50 perces késéssel közlekedik.

Kapcsolódó cikkek